Spring Awakening – чинија за јајца

3.451 ден

Дијаметар: 20 cm

8 на залиха

SKU: 1486383593 Категории , ,

Опис

Чинија за јајца „Пролетно будење“ со млечно бел порцелан украсен со пролетни цвеќиња како што се нарциси, маргаритки и лалиња во живописни, радосни бои.

Дијаметар: 20 cm

Spring Awakening - чинија за јајца

3.451 ден

8 на залиха