NewMoon – длабок сад, 750 мл

1.527 ден

4 на залиха

Опис

За секојдневна употреба и специјални прилики
Експресивен, функционален, пуристички – уживајте во уникатен дизајн со NewMoon, било да е тоа за секојдневна употреба или за специјални прилики. Впечатливиот раб во форма на тесна полумесечина и блага асиметрија што произлегува од тоа го рефлектираат јасниот карактер на колекцијата. Дали мусли за појадок, мал прилог со оброк или овошје навечер – оваа мала чинија е прекрасно разноврсна. Искусете го порцеланот инспириран од убавината на Месечината.

 

материјал премиум порцелан
дијаметар прибл. 165 мм
волумен прибл. 500 мл

безбеден машина за миење за садови
безбедно за микробранови

NewMoon - длабок сад, 750 мл

1.527 ден

4 на залиха