Toy’s Delight – чинија за сервирање

-20% Off

2.628 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 28,5 cm x 28,5 cm

2 на залиха

Опис

Колекцијата Toy’s Delight ќе ви помогне да создадете магична, носталгична, празнична и многу стилска атмосфера на вашата трпеза. Производите содржат дезени во црвени, зелени и бели нијанси, кои будат спомени од минатото. Комбинирајте ги производите и уживајте во магијата!

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Димензии: 28,5 cm x 28,5 cm

Toy's Delight - чинија за сервирање

2.628 ден

2 на залиха