Toy’s DelRoyCl – чинија за салата

-35% Off

1.234 ден

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Дијаметар: 23 cm

5 на залиха

Опис

Прославете ги новогодишните празници со класични и минималистички парчиња од колекцијата Toy’s Delight Royal Classic, декорирани со божиќни дезени кои одлично се вклопуваат со боите на секое парче од колекцијата Toy’s Delight.

  • Материјал на изработка: Премиум порцелан
  • Дијаметар: 23 cm

Toy’s DelRoyCl - чинија за салата

1.234 ден

5 на залиха