кујна

Filters
Done
  • Manufacture Rock - сет од прибор за јадење Out of Stock
    28.690 ден

    Дајте и еден нов стил на вашата трпеза со Manufacture Rock – сет од прибор за јадење!

    Со карактеристичниот изглед на приборот за јадење Manufacture Rock, можете да создадете драматично спектакуларно поставување на вашата трпеза во кое било време. Овој сет се состои од матиран црн прибор за јадење, кој совршено се вклопува во раката. Тој дополнително придонесува за посебна атмосфера во уживање на оброците со вашите најблиски.

    Овој Manufacture Rock – сет од прибор за јадење совршено се вклопува во истоимениот порцелански комплет од камено-ефект на Вилерој и Бох. Истотака, може да биде и совршено комбиниран со поставување на масата во поедноставен стил, таканаречен минимален стил.