Amazonia Gifts – повеќенаменска кутија

Out of Stock

6.495 ден

Нема на залиха

SKU: 1044808230 Категории ,

Опис

Разновиден и стилски
Прекрасни орхидеи, волшебни колибри и шарени пеперутки директно од тропска прашума – колекцијата садови и подароци на Амазонија ви овозможува да ги следите стапките на натуралистот Александар фон Хумболт. Секој елемент е ексклузивен привлекувач на окото направен од фин премиум коскеен порцелан кој ве води на патување на откривање до вистинската убавина на природата. Оваа соодветна порцеланска тегла додава допир на вашата прекрасно поставена маса и ќе биде ваш разновиден придружник во многу прилики. Одете на своја експедиција во стил со цветен декор.

Amazonia Gifts - повеќенаменска кутија

6.495 ден

Нема на залиха