Showing all 24 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Amazonia – вазна

12.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Висина: 29 cm
Sold out
Затвори

Amazonia Gifts – вазна (19 cm)

5.130 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 6.6 cm x 19.2 cm

Amazonia Gifts – вазна (30 cm)

13.890 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 13 cm x 30 cm
Затвори

Collier Carre – вазна

1.890 ден4.690 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии и капацитет на вазна со висина од 14 cm: 12.5 x 12.5 x 14 cm; 1100 ml
 • Димензии и капацитет на вазна со висина од 22.5 cm: 20.5 x 20.5 x 22.5 cm; 5400 ml
 • Димензии и капацитет на вазна со висина од 26 cm: 11.5 x 11.5 x 26 cm; 1620 ml
Затвори

Collier Perle – вазна

1.390 ден2.790 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензии и капацитет на вазна со висина од 12 cm: 11 x 11 x 12 cm; 525 ml
 • Димензии и капацитет на вазна со висина од 17.5 cm: 16.5 x 16.5 x 17.5 cm; 2455 ml
 • Димензии и капацитет на вазна со висина од 20 cm: 16 x 16 x 20 cm; 2340 ml
Затвори

Colorful Spring – вазна/свеќник

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 10,5 cm
Затвори

Coloured DeLight – свеќник

1.390 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 7 cm x 7.6 cm дијаметар
 • Капацитет: 106 ml
Затвори

Drop Large – вазна

6.490 ден8.390 ден
 • Материјал на изработка: Стакло
 • Димензии: 22.8 cm x 18.4 cm
 • Капацитет: 3700 ml
Затвори

Drop Mini – вазна

1.890 ден2.290 ден
 • Материјал на изработка: Стакло
 • Димензии: 12 cm x 9.8 cm
 • Капацитет: 482 ml
Затвори

Drop Small – вазна

4.590 ден6.490 ден
 • Материјал на изработка: Стакло
 • Димензии: 18.6 cm x 15 cm
 • Капацитет: 1960 ml
Затвори

Manufacture Swirl – вазна

1.590 ден1.890 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии за малата вазна: 12.2 cm x 10.4 cm дијаметар; капацитет 600 ml
 • Димензии за големата вазна: 18 cm x 10 cm дијаметар; капацитет 835 ml
Затвори

MetroChic Blanc – вазна

11.190 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 13 cm x 13 cm x 30.5 cm
Sold out
Затвори

MetroChic Gifts – вазна

15.790 ден
Порцеланскa вазна, која ќе ги презентира вашите цвеќиња на сосема поинаков начин, кој ќе даде извонредна димензија во просторот. Материјал
Затвори

Numa – вазна (20 см)

4.590 ден6.490 ден
Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 20 cm x 14,5 cm дијаметар
Затвори

Numa – вазна (34 см)

5.790 ден7.990 ден
Материјал на изработка: Кристално стакло Димензии: 34 cm x 16,5 cm дијаметар
Затвори

Numa Mini – вазна

1.190 ден1.890 ден
Вазна изработена од кристално стакло, во две завршници во однос на бојата. Се мие и одржува рачно. Материјал на изработка: Кристално
Sold out
Затвори

Pieces of Jewellery – вазна

23.190 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензија: 22.1 cm x 15.2 cm дијаметар
 • Капацитет: 2800 ml
Sold out
Затвори

Pieces of Jewellery – вазна/свеќник

21.390 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензија: 18 cm x 17.5 cm дијаметар
 • Капацитет: 2750 ml
Sold out
Затвори

Quinsai Garden Gifts – вазна

12.990 ден
 • Материјал на изработка: Премиум порцелан
 • Димензија: 13 cm x 30 cm
Затвори

Verso – вазна

7.490 ден9.290 ден
 • Материјал на изработка: Кристално стакло
 • Димензии: 38 cm x 17 cm дијаметар